Ga naar de inhoud
STROET STUCADOORS

OVER ONS

Wie zijn wij?

Stroet Stucadoors is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden goed en tegen een mooi tarief uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

Wij proberen onze werkprocessen voortdurend naar een nog hoger niveau te tillen en waar nodig veranderingen door te voeren. Dit kunnen wij doen door goed te luisteren naar de klant en onze leveranciers. Communicatie is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Tijdens het project blijven wij continu met u in contact zodat alles naar wens zal verlopen.

Daarbij zorgen wij ook altijd voor een overzichtelijke werkplek zonder rommel. Op deze manier kunnen wij veilig, zorgvuldig en efficiënt werken.

NOA GARANTIE

Stroet Stucadoor is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven. Wij zijn verplicht aan de eisen van deze branche-organisatie te voldoen en mogen daarom het NOA-logo dragen. Wij werken met de NOA Afbouwgarantie.

De NOA Afbouwgarantie voor stucwerk betekend in het kort:

– dat wij alle benodigde vakdiploma’s bezitten
– dat wij de nodige vakkennis over materialen bezitten
– dat wij de nodige vakkennis hebben van technieken
– dat wij zijn aangesloten bij het Hoofdbedrijfschap Afbouw en onderhoud (HAO)

Daarnaast garantie geven op:

“5” jaar garantie op stucadoorswerk binnen
“3” jaar garantie op stucadoorswerk buiten

Projecten

Wij verzorgen alle soorten stucwerk tot in de puntjes voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen. Benieuwd naar ons werk? Klik dan snel verder en bekijk ons portfolio.

Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Hi! Stel hier direct je vraag en wij helpen je graag verder!