Ga naar de inhoud
geschikt badkamer en keuken

Beton Ciré

Betonlook?

Ciré hecht op vrijwel iedere ondergrond. En is uitermate geschikt voorbadkamers, keukens, vloeren en openhaarden. Het is zelfs mogelijk om het in de douche te verwerken of op uw terras. Dit komt door de volgende eigenschappen:

– Slijtvast
– Watervast
– Naadloos
– Hygiënisch

Prijzen

De prijzen van Beton Ciré per vierkante meter zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de hardheid die vereist is. Het geven van een precieze prijsspecificatie is daarom niet mogelijk. 

Watervast

Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de beschermingslaag aantasten.

building, profession and people concept - close up of male builder sanding wall indoors

SLIJTVAST

Beton Ciré is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Beton Ciré zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn. Traditionele aanrechtbladen zijn doorgaans gevoeliger voor dergelijke invloeden.

NAADLOOS

Beton Ciré is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk af te nemen en schimmel wordt geen kans gegeven.

HYGIËNISCH

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Beton Ciré. Het is namelijk een alkalische wandafwerking. Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Dit maakt van Beton Ciré een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Hi! Stel hier direct je vraag en wij helpen je graag verder!